Rólunk

Cégünk 2019-ben alakult azzal a céllal, hogy a rendezvényszervezői paletta új színfoltjaként korszerű és költséghatékony megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek Szegeden és a Dél-alföldi régió területén.

Csapatunk lelkes, lendületes és kreatív emberekből áll, akik saját szakterületükön mindig a maximumot nyújtják. Gondolkodunk, álmodunk, alkotunk és olyan ötleteket hozunk, melyek egyértelműen megkülönböztetik Önt másoktól. Igyekszünk pontosan megérteni ügyfeleink igényeit, hogy számukra minden esetben a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat kínáljuk.

Amennyiben hozzánk fordul, a rendezvényszervezés minden aspektusát ránk bízhatja. Mindennapi munkánk során az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy az Ön által megálmodott rendezvény a közösen meghatározott kereteken belül tökéletes legyen. Munkánkat a rendezvényszervezés minden egyes fázisára és részterületére kiterjedően az Önnel közösen kialakított elképzelések mentén végezzük, mely munkafolyamatoknak ügyfeleink is mindvégig aktív részesei, így biztosítva a folyamatos haladást és visszacsatolást.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Helyszín kiválasztása
- Szállásfoglalás
- Regisztrációs folyamat lebonyolítása
- Online & offline marketing kampányok szervezése
- Promóciós ajándékok kiválasztása
- Rendezvényfotózás
- Programszervezés
- Catering szolgáltatás biztosítása
- Műsorvezető/ moderátor kiválasztása
- Rendezvény lebonyolításának helyszíni biztosítása

 

Miért válasszon bennünket?


- Mert a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat kínáljuk
- Mert hatékonyan kommunikálunk ügyfeleinkkel
- Mert problémák esetén is mindig a megoldásra koncentrálunk
- Mert pontosak, alaposak, őszinték és jókedvűek vagyunk